Adatvédelmi nyilatkozat

 

Egyesületünk, a komáromi „KASSÁK KLUB” Közművelődési és Sportegyesület tiszteletben tartja a honlapra látogatók személyiségi jogait. A honlap látogatása általában ingyenes, és anélkül megtekinthető, hogy bármilyen személyes adatot meg kellene adni. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. A regisztráció során személyes adatnak minősülő információkat is meg kell adni.

Csak akkor gyűjtünk személyes információkat Önről (név, cím, telefonszám vagy e-mail), ha ezt önszántából adja meg. Amennyiben Ön megadja személyes adatait, azok felhasználásra kerülhetnek marketing, illetve kapcsolatfelvétel céljából.

 

Egyesületünk, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait betartva kezeli és tartja nyilván az Ön adatait.

A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatokat biztonságosan tároljuk, azt semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön előzetes, kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve, ha jogszabály ezt kötelezővé teszi.

Amennyiben el szeretné távolítani a már megadott adatokat az adatbázisunkból, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail, vagy a 2901 Komárom, Pf: 47. postai címen.

 

Amennyiben személyes adatot nem kíván megadni, ne regisztráljon!

 

 

Jogi nyilatkozat

Tájékoztatjuk, hogy a honlap az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

 

Jogi feltételek:

A honlap tulajdonosa egyesületünk, a komáromi „KASSÁK KLUB” Közművelődési és Sportegyesület (2900 Komárom, Új Csillag ltp. 34.)

 

Szellemi tulajdon:

A honlapon található összes anyag, tartalom a „KASSÁK KLUB” KSE szellemi tulajdonát képezi. Az itt található képeket, táblázatokat, szövegeket stb. az egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos másolni, sokszorosítani, terjeszteni, átdolgozni, tárolni.

 

Az információk pontossága:

Egyesületünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a honlap oldalainak tartalma pontos, friss és teljes legyen. A honlapon található anyagok nem számítanak hivatalos állásfoglalásnak. Egyesületünk semmilyen felelősséget nem vállal a honlap pontosságára, aktualitására, megbízhatóságára, illetve tartalmára vonatkozóan a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más anyagok tekintetében.

 

A komáromi „KASSÁK KLUB” Közművelődési és Sportegyesület fenntartja a jogot, a honlapot módosítsa, átdolgozza, így nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap használatra alkalmatlan állapotáról, illetve nem megfelelő működéséről, hiányosságából, esetleg üzemzavarból eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget egyesületünk kizárja.

KassakKSE_LOGO